Targul Anual de Training-Business gazduieste peste 50 de expozanti cu programe de coaching, comunicare, leadership si managementul calitatii 

de Andreea Flintoaca HotNews.ro

Miercuri, 28 mai 2008, 13:34    NEWS | STIRI

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic

Pentru cei interesati de training-uri, coaching-uri, consultanta, MBA, carti de afaceri, job-uri in training si resurse umane s-a deschis, la Sala Dalles, Targul Anual de Training – Business-Edu Expo, editia 2008.

In perioada 28-30 mai, 
vizitatorii vor putea interactiona cu  peste 50 de expozanti care se adreseaza atat HR managerilor care achizitioneza servicii de learning, middle si top managerilor care sunt implicati in dezvoltarea profesionala a  angajatilor, antreprenorilor care vor sa-si impulsioneze propria afacere cat si profesionistilor care vor sa se dezvolte profesional si personal.

Printre ofertele companiilor expozante se numara programe de coaching, consultanta si training in dezvoltare personala, negocieri, vanzari, comunicare in afaceri, team building, leadership, project management, HR, managementul calitatii. La acestea se adauga si alte teme de actualitate precum analiza tehnica pe piata bursiera, contabilitate, financiar si juridic, achizitii publice, integrare europeana si protectia mediului.

In domeniul IT cursurile disponibile sunt pentru Adobe, SPSS, web design si securitate. De asemenea, companiile prezente la expozitie ofera informatii cu privire la cursuri acreditate in domeniile economic, medical si cultural, precum si legate de programe internationale de CCA (contabilitate, control de gestiune si audit) si HR.


Pentru a cunoaste mai bine oferta de servicii din cadrul expozitiei si a vedea trainerii in actiune vizitatorii pot participa la workshop-urile gratuite din Learning Area. Intrarea este gratuita, pe baza unui bilet pe care il poti descarca de pe site-ul  targului.


  
173 vizualizari
VIDEO
Niciun videoclip
FOTO
Nicio imagine

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii