Mai exista fluturi

de A.I. HotNews.ro

Luni, 30 iunie 2008, 16:36    NEWS | STIRI

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

De ceva timp ma obseda faptul ca n-am mai vazut fluturi. Cam de 5 ani.

Pot insa sa va anunt oficial ca in Retezat mai exista. Zeci. Colorati in felurite feluri:) I-am vazut saptamana trecuta cand am fost la plantat jnepeni pe torentul Dragsanului. [...]

Cand am auzit de initiatiativa Administratiei Parcului National Retezat de face o plantare de jepeni pe peretii abrupti ai unui torent... mi-am zis ca acolo e si de voluntarii copacelului, a caror participare era posibila gratie finantarii de la Heineken Romania.

Am preconizat bine ca vom gasi macar 10 oameni, obisnuti cu muntele si dornici de a participa la o astfel de actiune. Nicoleta, Raluca, Laura, Alex, Alex, Matei, Alin, Lucian, Razvan, Catalin si Tony au fost mai mult decat harnici si rezistenti. Impreuna cu "oamenii din rezervatie" au plantat 1600 de jnepeni.

Asta in conditii meteo mai mult decat variabile. De la frig la cald, era distanta de un nor, De la grindina la soare de cateva ore. Intre tunet si fulger de cateva secunde.

Campati in corturi la nici 20 de metri de o masa imensa de zapada (cam 5m intaltime pe 100 lungime)... care seara iti dadea sentimentul sincer, rece si curat, ca dormi cu usa frigiderului larg deschisa.

PS: Penru cei care nu mai suporta telefonul mobil cateva zile in Retezat inseamna liniste dus la extrem... nu este semnal (vrei neaparat.. urci un varf de munte sau cobori pana in vale la o distanta de 3 ore de mers pe jos... la care mai adaugi 15 km pana in prima localitate).

Citeste povestea pe copaculdehartie.ro.

  
347 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii