Povesteste pe roti.hotnews.ro

Cu bebele pe bicicleta

de A.I. HotNews.ro

Vineri, 11 iulie 2008, 13:10    NEWS | STIRI

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic

Cel mai mult imi place sa imi plimb bebele pe bicicleta. Acum are un an si jumatate, dar am inceput de cand avea un an. Din pacate nu foarte des, dar si acum imi aduc aminte prima data prin februarie.

Am inchiriat o bicicleta in Olanda, foarte buna, cu scaun de copil in fata. Si l-am pus pe print in fata si pe regina in spate. Era foarte frig, dar senin. Am mers intr-o statiune la mare la cca 10km. La dus a fost bine. Am vizitat un Aqua land cu pesti, testoase, etc. Ne-am plimbat pe plaja si pe la 3 am plecat spre casa.

Insa era mai frig. Cred ca acum batea si vantul putin din fata. Alex fiind in scaun pe ghidon, lua tot in fata. Aveam de parcurs din nou cca 10km in aproximativ 40 de minute. Saracutzul incepusera sa ii inghete manutzele si cand mi-am dat seama am inceput sa i le tin sub mainile mele pe ghidon. Initial nu a vrut, dar apoi a priceput el ca e mai bine. A fost greu… si la un moment dat … a adormit. In tot frigul ala, ii venise ora de somn. La semafoare se mai dadea maica-sa jos de pe portbagaj si se uita la el. dormea dus, cu capul pe mana mea.

Am ajuns in cele din urma acasa. S-a trezit si am urcat sus la caldura. Saracutzul era inghetat tot si tremura, dar curand si-a revenit… A fost frumos...


  
739 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii