De pe bloguri:

Perle admitere master (multimedia si audiovizual)

de A.I. HotNews Student

Miercuri, 17 septembrie 2008, 14:50    NEWS | STIRI

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Perle de la Masterul de Productie multimedia si audiovizuala (FJSC) semnaleaza George Hari Popescu pe blogul sau. Examenul a constat in proba scrisa si proba orala.

Selectam cateva exemple de pe blogul citat:

 • Limbajul colocvial abunda, ceea ce nu ar fi o problema daca nu ar aparea in expresii de tipul “as vrea sa dezvolt mai departe aceste chestii”.
 • Mari lacune in consultarea, spicuirea si citarea bibliografiei. O candidata a spus ca nu are bibliografie pentru ca a consultat unele carti la BCU, dar le-a uitat titlurile si autorii si la altele le-a facut fotocopii, dar fara coperta. Altul a zis ca nu are bibliografie, pentru ca ideile ii apartin in totalitate.
 • O alta faza crunta: “M-am uitat si eu aseara sa vad ce e acest RSS, mai mult din curiozitate”. Lucrarea era si despre RSS.
 • O candidata a spus ca marketingul viral se numeste asa pentru ca se raspindeste ca un virus, dar nu a vrut in ruptul capului sa accepte ideea ca asta include si metoda “din gura in gura” (ea a zis “word of mouth”, explicind ca varianta in romana “suna urit”).
 • Cica primul blog a aparut in 2005. Ciudat, inseamna ca eu visam cind scriam pe blog in 2003.
Citeste mai mult si comenteaza pe blogul lui Gorge Hari Popescu.

  
3004 vizualizari
 • 0 (0 voturi)    
  prostii (Joi, 18 septembrie 2008, 19:44)

  magda [anonim]

  examenul NU a constat in proba scrisa si proba orala, ci doar intr.o proba orala, care presupunea sa prezinti in fata comisiei o lucrare pe care ai scris-o cu ceva timp inainte si ai depus-o in dosarul de inscriere la master.
  verificarea informatiei si documentarea / termeniii acestia va spun ceva? se pare ca nu, dragi colegi "jurnalisti" de la hotnews.
 • 0 (0 voturi)    
  De ce o astfel de ştire? (Joi, 18 septembrie 2008, 20:33)

  Silvia [anonim]

  În primul rând, corect este "examenul a constat DIN proba scrisa...". Asta la nivel de exprimare, dar, asa cum a spus şi Magda mai sus, nu este deloc adevărat.
  În al doilea rând, de ce acesta este subiect de ştire pe Hotnews? Cum se face că, din câte admiteri la master au loc în această perioadă, v-aţi oprit tocmai la FJSC?
  Aaaa, am înţeles: materialul a fost gata scris de Hari Popescu pe blogul lui şi a fost la îndemână...
 • 0 (0 voturi)    
  multimedia (Joi, 18 septembrie 2008, 21:00)

  absolventul [anonim]

  Nu sunt de acord cu tine, Silvia. Pana la urma de ce sa nu fie abordat subiectul? la urma urmei, cate mastere pe multimedia sunt? si tot navigam pe Internet, nu?
  • 0 (0 voturi)    
   cate mastere multimedia sunt (Vineri, 19 septembrie 2008, 16:22)

   lifelong learning [anonim] i-a raspuns lui absolventul

   Mai sunt si alte programe de master in multimedia. Chiar unul international, la universitatea Babes-Bolyai, in cooperare cu alte 5 universitati europene.
   vezi www.valnet-emim.eu
 • 0 (0 voturi)    
  proba scrisa (Joi, 18 septembrie 2008, 21:51)

  examinator [anonim]

  oare atat de putini studenti realizeaza ca acea lucrare scrisa e notata ca proba scrisa, ca in cataloagele examinatorilor apar 2 rubrici: proba scrisa, respectiv proba orala. si ca, in final, media se face intre cele 2 note?
  cand depuneti proiectul, atentie, acela chiar se noteaza!!!
  • 0 (0 voturi)    
   Două probe (Vineri, 19 septembrie 2008, 12:31)

   George Hari Popescu [utilizator] i-a raspuns lui examinator

   Aşa este, de fapt sunt două probe: proiectul scris şi susţinerea lui. Şi nu puţine au fost cazurile în care, deşi proiectul avea lacune dintre cele enumerate de mine pe blog, candidatul a primit o notă bună la oral, pentru a ştiut să-şi vîndă "marfa". În fond, multe lucruri vor fi puse la punct chiar în timpul masteratului.


TOP5

Ultimele
stiri
  Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii