Facultatea de Litere organizeaza ziua masteratelor

de B.M. HotNews.ro

Vineri, 29 mai 2009, 19:14    NEWS | STIRI

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Facultatea de Litere isi prezinta oferta de programe universitare de masterat pentru anul academic 2009-2010 joi, 4 iunie 2009, orele 11.00-15.00, Sala de Consiliu. Adresat studentilor aflati in ultimul an de studii de licenta, precum si absolventilor de 3, 4 si 5 ani de facultate, evenimentul va cuprinde prezentari detaliate ale celor 11 programe de masterat acreditate cu durata de 2 ani (plan de invatamant, conditii de admitere, acte necesare pentru inscriere, dinamica stiintifica si culturala).

Programele de masterat ale Facultatii de Litere vizeaza patru domenii stiintifice : filologie (Studii Literare Romanesti, Studii Avansate in Lingvistica, Teoria Literaturii si Literatura Comparata, Teoria si Practica Editarii, Didactici ale Disciplinelor Filologice), studii culturale (Etnologie, Antropologie Culturala si Folclor, Cultura si Politica in Context European si International, Cultura si Civilizatie Ebraica), stiintele comunicarii (Modele de Comunicare si Relatii Publice, Consultanta si Expertiza in Publicitate, Gestionarea Informatiei in Societatea Contemporana).

Oferta Facultatii de Litere include masterate didactice si de cercetare, care asigura o pregatire de inalt nivel academic, dublata de formare de specialitate prin stagii de practica. Studentii au posibilitatea, pe parcursul celor doi ani, sa participe la activitati stiintifice si culturale, sa candideze pentru burse in strainatate prin acorduri interuniversitare si sa obtina o calificare superioara care poate fi valorificata in timpul studiilor si dupa absolvire pe piata muncii. 
Citeste mai multe despre     |   | 

  
666 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii