Fundatia Dinu Patriciu a lansat Gala Premiilor in Educatie

de B.M. HotNews.ro

Vineri, 5 iunie 2009, 6:11    NEWS | STIRI

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Fundatia Dinu Patriciu a lansat un nou proiect la sfarsitul caruia, in cadrul Galei Premiilor in Educatie, se vor acorda premii oamenilor, organizatiilor, proiectelor care au contribuit la imbunatatirea sistemului educational din Romania.

Gala Premiilor in Educatie este o competitie nationala, in cadrul careia vor fi acordate cate trei premii pentru fiecare din sectiunile de competitie: Profesorul anului (invatamant preuniversitar), Elevul anului (gimnaziu si liceu), Scoala anului (institutii de stat sau private, inclusiv licee), Profesorul anului (invatamant universitar), Studentul anului (ciclul de licenta, master), Facultatea anului (institutii de invatamant de stat sau private), Cercetatorul anului, Cel mai bun proiect educational (initiat sau dezvoltat de un ONG sau institutie de invatamant), ONG-ul anului in domeniul educatiei.

Cele 27 de premii, acordabile in bani, totalizeaza 200.000 Euro.

Nominalizarile si/sau autonominalizarile pentru fiecare sectiune de concurs, se vor face on-line, pe website-ul concursului www.premiileineducatie.ro, unde este disponibil si regulamentul competitiei.

La aceasta competitie pot participa persoane fizice, organizatii neguvernamentale si  institutii de invatamant de stat sau private care au derulat proiecte in anul scolar/universitar precedent. Sunt eligibile proiectele care s-au finalizat pana pe 15 iunie 2009 indiferent de perioada de initiere, au rezultate cuantificabile si demonstrabile, si corespund unor seturi si modele de excelenta si bune practici in domeniul educatiei.

Perioada pentru inscrierea nominalizarilor, pentru toate categoriile, este 15.06.2009 – 27.09.2009, urmand ca dupa aceasta perioada, juriul sa analizeze, sa evalueze si sa decida castigatorii acestei competii, dupa criterii referitoare la relevanta, eficienta si eficacitate, impactul asupra sistemului educational, sustenabilitatea si durabilitatea impactului, originalitate si coerenta, performante individuale, comportament civic – in functie de categorie.


Citeste mai multe despre     |   | 

  
822 vizualizari
 • 0 (0 voturi)    
  premiile in educatie (Luni, 8 iunie 2009, 21:39)

  Chiorean Gabriela [anonim]

  Va felicit pentru aceasta initiativa si va multumesc ca va ganditi la noi.
  Va rog sa-mi comunicati cum se fac inscrierile pentru ca doresc sa particip si eu
  va multumesc
  Inst Gabriela Chiorean
  • 0 (0 voturi)    
   a (Sâmbătă, 13 iunie 2009, 9:04)

   Tincuta Baltag [anonim] i-a raspuns lui Chiorean Gabriela

   Buna ziua,
   Va rog sa accesati www.premiileineducatie.ro si veti gasi acolo formularul de inscriere in competitie.
   Mult succes!


TOP5

Ultimele
stiri
  Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii