Doneaza computerul vechi
Foto: bbc.co.uk

Computerul tau pensionat poate ajuta un copil sa invete

de B.M. HotNews.ro

Marţi, 9 iunie 2009, 12:55    NEWS | STIRI

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Daca ai computere sau componente pe care nu le mai folosesti, doneaza-le copiilor care nu au posibilitatea sa isi cumpere. Un computer ii ajuta sa invete mai bine, le ofera acces la informatii si le deschide usa spre stiinta si arta. Campania „Computeriada” face legatura dintre tine si copiii care au nevoie de computere.

Campania este organizata de firma de IT Blackbox si organizatiile neguvernamentale OvidiuRom si MaiMultVerde si se adreseaza firmelor si institutiilor din Bucuresti.

Programul are trei componente:

1. Blackbox preia aparatura de la firmele care doresc sa participe la campanie, o reconditioneaza si o face sa functioneze. Componentele care nu au putut fi utilizate sunt trimise catre centre de reciclare specializate.

2. OvidiuRom, prin programele de asistenta pe care le are, identifica copiii care au nevoie si le duce cate un computer.

3. MaiMultVerde promoveaza initiativa in randul partenerilor si beneficiarilor sai si ii implica in program.

Blackbox este o firma de IT care ofera firmelor si institutiilor servicii premium de service, mentenanta si backup. OvidiuRom este o organizatie neguvernamentala care deruleaza programe sociale si de educatie pentru copii dezavantajati.

MaiMultVerde este cea mai de succes organizatie de mediu din Romania: intr-un an de existenta a plantat peste 100.000 de copaci in diferite parti ale tarii si a strans 94 de tone de gunoaie.

Campania se deruleaza in perioada 1-30 iunie 2009 si poate fi urmarita pe websiturile organizatorilor, unde vor fi afisate numele donatorilor, ale beneficiarilor si povestile lor.
Citeste mai multe despre     |   |   | 

  
518 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie