Au inceput inscrierile la masteratul de marketing online

de B.M. HotNews.ro

Luni, 20 iulie 2009, 8:56    NEWS | STIRI

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Admiterea in programul masteral Marketing Online se va desfasura in anul scolar 2009-2010 in luna iulie. Procesul de admitere se desfasoara in doua etape.

Prima etapa presupune completarea si depunerea unui Dosar de inscriere cetatenii romani si cetateni ai celorlalte state ale UE, respectiv pentru cetatenii straini sau romani rezidenti in afara Uniunii Europene). In urma acestei etape, pe baza mediei de absolvire a examenului de licenta (33%) si a notelor obtinute in timpul anilor de studiu universitar (67%) ale candidatilor (doar in cazul in care dosarul de inscriere este complet) rezulta o lista a candidatilor acceptati.  Depunerea dosarului de inscriere se poate face:

  • prin posta pe adresa "Academia de Studii Economice Bucuresti, Registratura, Piata Romana nr.6, sector 1, cod postal 010370, Bucuresti", avand precizata pe plic mentiunea "Inscriere master Marketing Online" (in perioada 1-24 iulie, data postei) sau
  • personal la Comisia de Admitere (in perioada 28-30 iulie), la salile 1414-1415 (cladirea de vis-a-vis de Hotel Howard Johnson, etajul 4).
In etapa a doua acestia trebuie sa achite taxa de inmatriculare pentru primul semestru, sa depuna la dosar o copie dupa dovada de plata a acestei taxe, respectiv sa semneze Contractul de Studii.

Toate persoanele incluse pe lista candidatilor acceptati care indeplinesc cerintele pasului pana la data de 8 august sunt declarate admise.

Mai multe informatii pe site-ul ASE
Citeste mai multe despre     |   | 

  
371 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii