Experimenteaza la AIESEC University

de B.M. HotNews.ro

Vineri, 25 septembrie 2009, 9:52    NEWS | STIRI

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

AIESEC Bucuresti organizeaza intre 25 septembrie - 4 octombrie la Teatrul National Bucuresti si Orange concept store, AIESEC University, o scoala de vara care abordeaza cinci dintre cele mai discutate teme ale momentului: responsabilitate sociala, comunicare, finante, resurse umane , vanzari si negociere.

Seminarul de responsabilitate sociala va avea loc intre 25 - 27 septembrie si prin intermediul AFEER, ViitorPlus, al Forumului Donatorilor din Romania si al Primariei Municipiului Bucuresti va aduce in fata tinerilor pasionati de acest domeniu noi modalitati de aplicare a CSR-ului in viata de zi cu zi, explicarea termenilor CSR sau PSR si informatii despre retelele de ONG-uri din Romania.

Scoala de Comunicare va avea loc intre 28 - 30 septembrie la Orange concept store si va aduce alaturi de tinerii pasionati de creatia publicitara lideri in domeniu. Graffiti BBDO, Brandstalk, Strauss & Leo Burnett, Microsoft si White Image sunt cateva dintre numele care le vor vorbi tinerilor despre client service, planning, rebranding sau digital PR.

Intre 28 si 30 septembrie va avea loc si Scoala de Finante, in cadrul careia TPA Horvath, Rentrop & Straton si Capgemini vor prezenta tinerilor modalitati prin care pot pune bazele unei afaceri, dar si sfaturi din partea unui auditor de success.

Intervalul 2-4 octombrie este dedicat atat Scolii de resurse umane, cat si celei de vanzari si negociere. BRD, Agrana si TrainArt se vor ocupa de livrarea celor mai noi strategii in materie de resurse umane.

Scoala de Vanzari si negociere ii va aduce in fata studentilor pe InBev, BRD si Dale Carnegie.  Acestia vor prezenta  perspective actuale asupra vanzarilor , cat si strategii de vanzari si negociere adaptate contextului economic.

Mai multe detalii despre evenimentul care va marca deschiderea in forta a anului universitar aici.

Citeste mai multe despre     |   | 

  
699 vizualizari

VIDEO
Niciun videoclip
FOTO
Nicio imagine

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii