Toamna asta AIESEC te indeamna sa vrei mai mult de la tine!

de B.M. HotNews.ro

Joi, 8 octombrie 2009, 15:51    NEWS | STIRI

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Tu ce ai face cu 35.000? Noi am calatori in intreaga lume si ne-am forma o retea internationala de prieteni din peste 100 de tari. Poate chiar am alege unul din cele 5.500 de internship-uri globale, cu siguranta cei 35.000 ne-ar ajuta sa dobandim o experienta profesioanala internationala. Si nu ne-am opri aici. 470 de conferinte anuale care promoveaza diversitatea si dorinta de a ne pozitiona deasupra medianei ce traverseaza segmentul cunostintelor si abilitatilor practice aduc impreuna initiative sustinute de cei 35.000.

Daca esti in primul sau al doilea an de facultate, te poti inscrie pentru o experienta completa, descoperind lucrul in echipa si potentialul tau de leadership, avand acces la o retea internationala de prieteni.

In cazul in care esti absolvent sau student la un program de master ai sansa sa beneficiezi de un internship intr-una din tarile membre AIESEC, prin programul de exchange. Toamna aceasta cele mai cautate internship-uri le vei gasi in tari ca Turcia, Ucraina sau India.  Vrem sa luam cea mai buna decizie in privinta viitorului tau si cel al organizatiei noastre si de aceea procesul de selectie va avea ca obiectiv cunoasterea reciproca in mai multe etape:
  • Ceea ce trebuie sa faci este sa te inscrii pana pe 15 octombrie, completand formularul de aplicatie disponibil pe www.aiesec-bucharest.ro sau http://recruitment.aiesec.ro.
  • In urma mail-ului de confirmare, pe 16 octombrie te asteptam sa te inscrii pentru interviul de grup intr-una din urmatoarele 3 zile.
  • In urma unui raspuns afirmativ la finalul acestor interviuri, pe 20 octombrie se desfasoara inscrierile pentru interviul individual, urmand sa fii programat intr-una din zilele din perioada 21-23 octombrie.
  • Candidatii ce trec de aceasta proba se vor inscrie pe 24 octombrie pentru urmatoarea etapa, constand intr-o perioada de proba intre 25 octombrie si 8 noiembrie, in care vor participa la training-uri AIESEC si vor incerca sa se bucure de momente alaturi de tineri cu ambitii similare.
  • La finalul acesteia va avea loc o ultima serie de interviuri, intre 9-11 noiembrie, urmand ca pe 12 noiembrie sa primiti raspunsul final.
AIESEC Bucuresti incurajeaza decizia de a renunta la a fi doar actor al evolutiei personale si profesionale si de a lua partea la scrierea propriului scenariu. AIESEC te invita sa te inscrii pe site-ul lor la AIESEC Student Cafe, evenimentul pe care il organizeaza marti, 13 octombire, pentru a te familiariza cu sistemul AIESEC si cu oportunitatile de a descoperi in tine calitatile unui adevarat leader.
Citeste mai multe despre     |   | 

  
613 vizualizari

VIDEO
Niciun videoclip
FOTO
Nicio imagine

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii