AEGEE provoaca studentii la QUEST-iunea Bucuresti, un city rally de cultura si istorie urbana

de B.M. HotNews.ro

Miercuri, 18 noiembrie 2009, 7:48    NEWS | STIRI

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Asociatia studenteasca AEGEE Bucuresti provoaca studentii la o noua editie a QUEST-iunii Bucuresti, un “city rally” care va avea loc in zilele de 21 si 22 noiembrie in centrul Capitalei. Participantii vor juca rolul de detectivi si vor descoperi detalii interesante din istoria orasului, a locurilor, cladirilor, strazilor si oamenilor care au trait aici de-a lungul timpului.

In cele doua zile ale competitiei, studentii detectivi vor avea de dezlegat un set de mistere incifrate. Fie ca vor fi provocati sa afle cateva detalii picante despre istoria unei cladiri, fie ca vor trebui sa descopere preparate a la secolul XIX din meniul unui restaurant interbelic, ei vor fi nevoiti sa isi duca misiunea la capat fara sa depaseasca timpul alocat.

Printre provocari se vor numara si unele mai “AEGEE-iste”, in binecunoscutul spirit european, care vor presupune descoperirea strazilor, restaurantelor, cartilor si locurilor cu nume de tari si orase europene. La final, fiecare echipa va fi premiata in functie de numarul de misiuni duse la bun sfarsit si de punctele acumulate pe parcursul celor doua zile.

“Pentru mine a fost o experienta necesara. Chiar daca stau in Bucuresti de cand m-am nascut, nu am avut niciodata ocazia sa-l descopar asa cum am facut azi. Foarte buna ideea!”, a declarat Andreea Manescu, una dintre participantele la editia anterioara a QUEST-iunii Bucuresti.

La cea de-a patra editie a QUEST-iunii Bucuresti te poti inscrie daca ai varsta intre 18 si 25 de ani si esti  dornic sa descoperi o alta fata a Capitalei. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de inscriere de la adresa www.questiuneabucuresti.wordpress.com pana pe 19 noiembrie.

QUEST-iunea Bucuresti este un city rally care isi propune sa ii incurajeze pe studenti sa descopere pe cont propriu trecutul cultural al orasului si sa le ofere acestora ocazia de a-si imbogati cultura generala urbana cu cele mai interesante optiuni de petrecere a timpului liber. Partenerii competitiei sunt: Carturesti, Fundatia Calea Victoriei, Jurnalul National, Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, Coca Cola HBC, Kraft Foods, Teatrul Metropolis. Parteneri media: Dor De Duca, Studentie.ro, BizCampus.ro, Coleg de Camera, Lume Buna, Leap.

AEGEE Bucuresti este o organizatie studenteasca europeana interdisciplinara infiintata in urma cu 12 ani. Ne numaram printre cele 250 de antene (filiale) ale AEGEE Europe, cea mai mare asociatie interdisciplinara din Europa.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul competitiei sau la cele doua adrese de contact de mai jos: Andreea Dobre, Vicepresedinte AEGEE, tel: 0742253668, email: andreeacosmina.dobre@gmail.com si Carmen Albisteanu, Coordonator PR, tel: 0722 270 394, email: carmen.albisteanu@gmail.com 
Citeste mai multe despre     |   |   | 

  
1061 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii