CJI organizeaza o noua sesiune a cursului Jurnalism narativ

de M.B. HotNews.ro

Luni, 30 noiembrie 2009, 13:07    NEWS | STIRI

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Centrul pentru Jurnalism Independent organizeaza o noua sesiune a cursului Jurnalism narativ incepand cu data de 14 ianuarie 2010. Cursul se adreseaza jurnalistilor, pasionatilor de documentare si scriitura, studentilor la jurnalism sau la facultati cu specific apropiat si este condus de Cristian Lupsa, jurnalist freelance, fost senior editor la revistele Esquire si Tabu si unul din editorii proiectului Decat o Revista.

Cursul se va desfasura la sediul CJI in zilele de joi, de la 17.30 la 20.30, pe parcursul a 11 sedinte saptamanale. Taxa de participare este de 400 RON si se se poate achita in maxim 6 rate, incepand cu prima sedinta a cursului.

Pentru inscriere va rugam trimiteti un CV, o scrisoare de intentie, un articol pe care il considerati model de scriitura si doua idei pe care doriti sa le abordati, motivandu-va alegerea. (Detalii despre aceste cerinte gasiti in descrierea cursului, atasata.) Trainerul va selecta 10 participanti.

Documentele se vor trimite prin email – carmen@cji.ro, sau fax – 021 311 13 78. Persoana de contact:  Carmen Macavei, asistent executiv. Inscrierile se primesc pana vineri, 18 decembrie 2009, ora 16.00. Detaliile despre curs vor fi transmise candidatilor incepand cu 5 ianuarie 2010.
Citeste mai multe despre     |   |   | 

  
877 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii