Centrul Parteneriat pentru Egalitate asteapta inscrieri pentru un program de internship in domeniul traficului de persoane

de Redactia CampusNews

Marţi, 10 august 2010, 14:11    NEWS | STIRI

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE) deschide etapa de inscriere pentru programul de internship in domeniul traficului de persoane, care va avea loc in Italia, in perioada 20 octombrie - 20 noiembrie 2010.
 
Selectia participantilor se va face, in prima etapa, pe baza formularelor de aplicatie, pe care persoanele interesate sunt rugate sa le transmita pana pe 6 septembrie 2010, la adresa de e-mail laninosanu@cpe.ro, cu subiectul "Aplicatie internship Italia", persoana de contact Livia Aninosanu, Directoare de Programe. 

In intervalul 13-17 septembrie 2010, va avea loc cea de-a doua etapa a procedurii de selectie, constand in participarea persoanelor calificate in cadrul primei etape la o discutie cu reprezentanti ai echipei de implementare a proiectului.
 
Participarea la programul de internship este gratuita - cheltuielile de deplasare, cazare si masa fiind sustinute in cadrul proiectului. 

Numarul de locuri este limitat.

Informatii privind tematicile abordate in cadrul programului de internship, conditiile de participare, modalitatea de inscriere, calendarul evenimentului si formularul de aplicatie pot fi gasite aici.
 
Acest eveniment este organizat in cadrul proiectului "AnimaNova - Integrare pe piata muncii pentru persoanele traficate", proiect finantat din Fondul Social European, prin POSDRU, si implementat de CPE, in parteneriat cu Federatia Filantropia si cinci organizatii din Italia. 

Citeste mai multe despre     |   |   | 

  
441 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii