MBA la Open University Business School
Foto: London Travelogue

Pana pe 23 septembrie, va puteti inscrie la programele Open University Business School

de B.M. CampusNews

Marţi, 7 septembrie 2010, 11:23    NEWS | STIRI

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

CODECS anunta sesiunea de inscrieri din toamna 2010 pentru programele MBA si Certificat Profesional in Management ale Open University Business School din Marea Britanie. Cele doua programe sunt oferite in Romania de CODECS prin parteneriatul pe care il are cu Open University, cea mai mare scoala de business din Europa. 

Inscrierile se termina pe 23 septembrie, dar toti cursantii care se inscriu inainte de 17 septembrie vor beneficia de discounturi de pana la 400 de euro.

Certificatul Profesional in Management se adreseaza tuturor celor care doresc sa isi dezvolte cunostintele si aptitudinile in management si sa isi imbunatateasca perspectivele de cariera. Programul le ofera cursantilor posibilitatea de a se confrunta cu probleme reale din viata profesionala, urmarind studii de caz de referinta din practica internationala. 

Datorita sistemului "open learning", participantii la programele CODECS nu sunt nevoiti sa isi intrerupa activitatea profesionala, reusind sa imbine eficient studiul individual cu lucrul in echipa sub indrumarea tutorilor.

Programul MBA oferit de Open University Business School prin intermediul CODECS este singurul din Romania acreditat de cele mai importante institutii internatonale din domeniu: AMBA (Association of Masters of Business Administration), EFMD (European Foundation for Management Development) si AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business din SUA). Din cele 12.800 de programe MBA inregistrate la nivel mondial, doar 41 beneficiaza de toate aceste 3 acreditari.

Pentru inscrieri si informatii despre programele Open University un consultant CODECS va sta la dispozitie la sediul din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: mba@codecs.ro. Pentru detalii cu privire la programe, perioade de inscrieri si documente necesare, accesati www.codecs.ro

Citeste mai multe despre     |   |   | 

  
315 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii