Studentii romani sunt premiati la Gala Ligii Studentilor Romani din Strainatate

de Redactia CampusNews

Vineri, 8 octombrie 2010, 13:41    NEWS | STIRI

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Studentii romani din strainatate si tinerii interesati sa-si continue studiile la universitati de top ale lumii se vor intalni cu ocazia Galei Ligii Studentilor Romani din Strainatate (LSRS), pe data de 6 ianuarie 2011, in Bucuresti.

Studentii care au avut rezultate remarcabile in anul universitar 2009 - 2010 vor fi premiati in cadrul aceluiasi eveniment.

Ajunsa la cea de a doua editie, Gala LSRS este un eveniment major dedicat promovarii excelentei academice si a imaginii studentilor romani din strainatate, elite ale societatii romanesti de maine. Totodata, evenimentul marcheaza doi ani de activitate ai Ligii Studentilor Romani din Strainatate.

Gala LSRS reprezinta un proiect unic pe scena ONG-urilor romanesti, pentru ca ofera studentilor romani sansa de a interactiona cu alti tineri care studiaza peste hotare si de a intra in dialog cu personalitati marcante ale societatii romanesti de astazi.

Premii pentru studenti de exceptie

Momentul culminant al Galei va fi marcat prin decernarea premiilor: 
  • Studentul Anului din Europa
  • Studentul Anului din America
  • Studentul Anului in lume 
  • Studentul Anului ERASMUS. 
Categoria destinata performantei in timpul bursei de mobilitati ERASMUS este o noutate pentru aceasta editie a Galei LSRS si se datoreaza numarului mare de studenti romani care pleaca sa studieze in strainatate prin intermediul acestui program.

Gala LSRS 2011 isi propune sa aduca impreuna peste 800 de studenti si absolventi romani in strainatate, persoane ce isi doresc sa continue studiile peste hotare si elitele societatii romanesti de astazi. Dorim astfel sa oferim un model prin puterea exemplului, sa recunoastem excelenta academica peste hotare si sa contribuim la dezvoltarea Romaniei prin crearea unei mase critice de elite avand importanta nationala strategica.

Citeste mai multe despre     |   | 

  
372 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii