College of Europe
Foto: CampusNews

Inscriete-te la Colegiul Europei pana pe 15 decembrie

de B.M. CampusNews

Joi, 2 decembrie 2010, 16:01   

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Colegiul Europei a inceput procesul de admitere pentru anul universitar 2011-2012. Fondat in 1949, acesta ofera programe de master in studii  europene de o calitate inalta, fiind recunoscut drept una dintre cele  mai bune institutii de invatamant superior din lume in acest domeniu. 

Totodata, mediul multicultural din campusurile de la Bruges si Natolin - Polonia le ofera studentilor din Europa si nu numai posibilitatea de a experimenta direct diversitatea culturala si sociala a Europei si, in acelasi timp, oportunitati profesionale de dezvoltare a unei cariere la nivel european si  international. 

Colegiul Europei ofera programe de master de un an, predate in franceza si engleza, in domenii precum Studii Europene  Interdisciplinare, Relatii Internationale si Diplomatie in Uniunea Europeana, Studii Politice si Administrative Europene, Studii Economice  Europene sau Drept European.

Procesul de selectie este asigurat impreuna cu comitetele de selectie din tarile de provenienta ale aplicantilor, in cazul Romaniei punctul de contact fiind universitatea  SNSPA. Prima etapa a procedurii de admitere este deschisa pana la data de 15 ianuarie.

Mai multe date despre admitere puteti gasi pe site-ul universitatii College of Europe, pe site-ul SNSPA, sectiunea "Evenimente" sau  scriindu-ne pe adresa colegiuleuropei@gmail.com. ​
Citeste mai multe despre     |   | 

  
940 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii