Universitatile din Marea Britanie isi selecteaza studentii pentru 2011-2012

de Redactia CampusNews

Marţi, 11 ianuarie 2011, 16:07    NEWS | STIRI

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Elevii sau studentii interesati sa isi inceapa studiile universitare in Marea Britanie anul acesta mai au la dispozitie o saptamana pentru pregatirea si depunerea dosarului de admitere. 15 ianuarie  este primul  termen limita de inscriere prin sistemul centralizat UCAS (Universities & Colleges Admission Service) pentru studii de licenta la universitatile din Marea Britanie pentru anul universitar 2011-2012.
 
Anul acesta concurenta pentru locurile la universitatile din Marea Britanie este considerabil mai mare datorita anuntului de crestere a taxelor de scolarizare in Marea Britanie incepand cu anul 2012.
 
Pentru a veni in sprijinul studentilor si elevilor care s-au hotarat tarziu, dar si al celor care se afla deja in procesul de pregatire a scrisorii de motivatie sau a formularelor de admitere, programul consultantilor Integral Programe Educationale se prelungeste pana la ora 20.00, de luni pana sambata, in saptamana 10-15 ianuarie.
 
In procesul de selectie, primul pas foarte important consta in depunerea la timp si corect a formularului de admitere si a documentelor solicitate in sistemul UCAS (Universities & Colleges Admission Service), pentru care consultantii Integral Programe Educationale sunt special instruiti de catre reprezentantii UCAS si universitatile partenere.

In calitate de centru autorizat UCAS, Integral Programe Educationale ofera servicii gratuite de gestionare si depunere a formularelor de admitere pentru studii de licenta la universitatile din Marea Britanie.
 
Termenele limita de depunere a dosarelor la universitati din alte tari europene sau din Asia si SUA sunt mai flexibile, in functie de tara de destinatie si de universitatea aleasa.
 
Mai multe informatii despre oportunitatile de studiu la universitati din strainatate si procesul de selectie gasiti la www.integraledu.ro, office@integraledu.ro sau 021-311 05 72.
Citeste mai multe despre     |   |   | 

  
1284 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii