Logo-ul fundatiei
Foto: CampusNews

Fundatia Soros Romania cauta stagiari

de B.M. CampusNews

Vineri, 4 februarie 2011, 13:43    NEWS | STIRI

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Fundatia Soros Romania selecteaza in cadrul programului "Migrants in the Spotlight" 4 stagiari pentru un program de internship platit. Stagiul este oferit in cadrul unei initiative finantate de Comisia Europeana - "Migrants in the Spotlight: Training and Capacity Building for Media Representatives and Students" – la nivelul a 6 tari recent intrate in Uniunea Europeana: Cehia, Slovacia, Letonia, Lituania, Ungaria, Romania. Fundatia Soros este partenerul pentru Romania al proiectului.

Criterii de eligibilitate

Candidatii trebuie sa fie, profesional, debutanti in meseria de jurnalist sau studenti la jurnalism/studii sociale, stiinte politice sau un domeniu adiacent, sa fie imigranti sau sa provina dintr-o familie de imigranti.

Aplicatiile acelor candidati care manifesta un interes profund/deosebit in domeniu, dar nu provin dintr-un mediu de imigranti, vor fi, de asemenea, luate in considerare. Vor avea insa prioritate candidatii din primul grup.

Depunerea candidaturii

Daca te gandesti sa candidezi pentru un stagiu de practica la Organizatia Internationala pentru Migratie sau la unul dintre partenerii de proiect, poti sa depui aplicatia (CV si scrisoare de intentie) in limba engleza la organizatia aleasa. Pentru detalii de contact privind partenerii de proiect/tarile participante puteti accesa aceasta sectiune.

In Romania, Fundatia Soros Romania, selecteaza 4 interni pentru o perioada de 3 luni. Candidaturile pentru acest program pot fi trimise pe adresa internship@soros.ro, pana pe data de 28 februarie 2011.

Aplicatia trebuie sa contina:
  • Scrisoare de intentie care trebuie sa mentioneze perioada si datele solicitate pentru stagiu; data de inceput a stagiului nu poate depasi 1 septembrie 2011.
  • CV
Conditii de angajare

Durata: Stagiul va acoperi o perioada de trei luni, iar contractul nu va fi reinnoit. Candidatii vor trebui sa mentioneze disponibilitatea pentru una cele 2 perioade de stagiatura: aprilie-iunie 2011 sau septembrie-noiembrie 2011

Atributii: Cei selectati au obligatia de a se documenta si de a realiza doua reportaje/documentare/articole legate de problematica migratiei si a integrarii migrantilor. In plus, internii vor avea atributiuni administrative executive in cadrul organizatiei, sub coordonarea managerilor de programe. Pentru detalii privind atributiunile stagiarilor, accesati fisierul atasat in casuta din dreapta.

Alocatie lunara: Lunar, vor fi alocati fiecarui stagiar 500 euro pentru cheltuielile de baza.

Asigurare de sanatate: Aplicantii trebuie sa faca dovada ca sunt asigurati in caz de accidente sau boli profesionale sau de orice alt fel.

Informatii suplimentare despre proiect sunt disponibile pe pagina Fundatiei Soros Romania, precum si pe pagina proiectului Migrants in the Spotlight.
Fundatia Soros Romania, Bucuresti
Persoana de contact: Adrian Raspopa
Email: araspopa@soros.ro
Citeste mai multe despre     |   | 

  
1034 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii