CJI
Foto: CampusNews

Curs CJI: Redactarea textelor pentru ecran

de Redactia CampusNews

Joi, 28 aprilie 2011, 13:30    NEWS | STIRI

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Centrul pentru Jurnalism Independent organizeaza un curs practic cu tema Redactarea textelor pentru ecran, in zilele de 13, 14 si 15 mai, la sediul sau din Bd. Regina Elisabeta, nr.32, sector 5, Bucuresti. Inscrierile se primesc pana la 11 mai.

Scopul acestui curs intensiv este de a oferi notiuni despre lizibilitatea pe ecran si modul in care ea influenteaza scriitura pentru ecran. La sfarsitul cursului, participantii vor face diferenta intre tipurile de lectura si vor sti sa-si adapteze textele la publicul-tinta specific mediilor digitale.

Cursul este destinat jurnalistilor si studentilor la jurnalism cu putina experienta sau fara experienta in scriitura pentru Internet, dar sunt bineveniti si jurnalistii cu experienta in mediul online care doresc sa aprofundeze unele cunostinte si sa capete noi deprinderi. Notiunile de baza privind cautarea pe Internet sunt o conditie de participare.

Cursul va fi sustinut de George Hari Popescu, jurnalist independent si asistent doctorand la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (FJSC) a Universitatii din Bucuresti.
Programul cursului va fi:
  • vineri, 13 mai - 17.00 - 20.00
  • simbata, 14 mai - 10.00 - 15.00
  • duminica, 15 mai - 10.00 - 13.00
Taxa de participare este de 350 de lei.

Pentru inscriere, va rugam sa trimiteti un CV si o scrisoare de motivatie, in care sa explicati de ce doriti sa participati la curs. Documentele vor fi trimise prin email (carmen@cji.ro) sau fax (021 311 1378). Persoana de contact: Carmen Macavei, asistent executiv.
Citeste mai multe despre     | 

  
177 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii