Lideri pentru justitie
Foto: CampusNews

Conferinta "Leadership si Etica in Justitie" are loc pe 4 mai

de Redactia CampusNews

Luni, 2 mai 2011, 9:40    NEWS | STIRI

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Conferinta "Leadership si Etica in Justitie" reprezinta o prima dezbatere despre provocarile leadershipului in sistemul justitiei dintr-o serie de asemenea evenimente pe care Asociatia LiderJust isi propune sa le organizeze in perioada urmatoare.

Asociatia LiderJust, Universitatea Romano-Americana si Consiliul Superior al Magistraturii organizeaza pe data de 4 mai, o dezbatere publica despre "Leadership si Etica in Justitie". Conceput sub forma unei dezbateri publice, evenimentul se adreseaza mediului academic, tinerilor juristi aflati la inceput de cariera, precum si studentilor din domeniul stiintelor juridice.

Sunt invitati sa sustina prezentari tematice presedintele Consiliului Superior al Magistraturii ¬ jud. Horatiu Dumbrava, membri ai CSM ¬ jud. Cristi Danilet si jud. Adrian Neacsu, presedintele Asociatiei LiderJust  - Andrei Rigu, precum si reprezentanti ai programului "Leaders for Justice".

Conferinta se va desfasura, pe 4 mai, de la orele 16.00, in Sala Senatului Universitatii Romano-Americane din Bucuresti, Bd. Expozitiei nr. 1B, etaj 1.

Asociatia LiderJust este o organizatie a absolventilor programului "Leaders for Justice" si isi propune sa devina unul dintre principalii catalizatori de initiativa in domeniul justitiei.

Mai multe informatii despre asociatie pot fi gasite la adresa web: liderjust.wordpress.com

Programul de leadership pentru tineri juristi ¬Leaders for Justice¬ este organizat de Fundatia Konrad Adenauer si se afla la a doua editie. Pentru mai multe detalii vizitati adresele web: www.leadersforjustice.com si http://www.kas.de/leadership¬
Citeste mai multe despre     |   |   | 

  
310 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii