Articol webPR

Coca-Cola HBC a lansat Programul de Management Trainee „Destination: Management”

de Smile Media

Luni, 2 aprilie 2012, 17:02    STUDII

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Coca-Cola HBC Romania a lansat Programul de Management Trainee "Destination: Management", care isi propune sa selecteze si sa pregateasca o noua generatie de manageri in 4 din departamentele companiei: Commercial, Marketing, Human Resources si Supply Chain.

"Destination: Management" se adreseaza tinerilor pasionati si talentati, studenti in ani terminali sau proaspat abolventi. In program sunt disponibile sase pozitii, in orasele Bucuresti si Ploiesti, impartite astfel:

- Commercial Management Trainee - doua pozitii (Bucuresti);
- Marketing Management Trainee - o pozitie (Bucuresti)
- Human Resources Management Trainee - o pozitie (Bucuresti);
- Logistics Management Trainee - o pozitie (Bucuresti);
- Production Management Trainee - o pozitie (Ploiesti).

Programul va demara in octombrie 2012 si va avea o durata de doi ani.

"La Coca-Cola HBC, ne propunem sa recunoastem talentul si sa ii ajutam pe tinerii pasionati si cu potential sa devina cei mai buni profesionisti. Programul de Management Trainee <<Destination: Management!>> ne va da oportunitatea de a descoperi si forma liderii de maine - cei care ne vor conduce echipa si vor asigura succesul Coca-Cola HBC in viitor.", a declarat Simona Simion-Popescu, Country HR Manager Romania & Moldova, Coca-Cola HBC.

"Destination: Management" este un program complex de dezvoltare profesionala accelerata, care se va derula in trei etape:

- Entry Level - cunoasterea companiei si a desfasurarea activitatii in departamentului ales;
- Second Level - gestionarea proiectelor proprii in cadrul altor 2 departamente pentru dezvoltarea unei imagini de ansamblu;
- Third Level - gestionarea unei echipe.

In fiecare dintre aceste etape, cei sase tineri selectati vor acumula experienta profesionala si isi vor imbunatati abilitatile necesare pentru a deveni viitori manageri in cadrul Coca-Cola HBC Romania. Sub indrumarea seniorilor care le vor ghida pregatirea, ei vor petrece timp in
toate departamentele companiei pentru a isi intelege mai bine propriul rol si isi vor exersa competentele de planificare si de coordonare a echipelor.

Aplicarea se realizeaza in perioada 30 martie - 15 iunie pe site-ul de cariera al companiei www.cchbcjobs.ro.

Mai multe detalii despre program si conditiile de aplicare pot fi gasite online pe site-ul www.cchbcjobs.ro in sectiunea Management Trainee si pe pagina de Facebook Talente Nedescoperite.

  
1133 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii