Bursa Lideri pentru Romania: Perioada de inscriere se prelungeste cu doua saptamani

de Redactia CampusNews

Luni, 30 august 2010, 12:29   

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Pentru ca Romania are nevoie de viziune si idei curajoase, Strada32.com, Comunitatea romanilor de pretutindeni in parteneriat cu Fundatia Dinu Patriciu au lansat un program de burse care te ajuta sa studiezi in afara tarii pentru a reveni in Romania cu experienta si competente noi. Si pentru aceleasi motive, perioada de inscriere in program se prelungeste cu inca doua saptamani, sa ne asiguram ca toate ideile voastre au o sansa sa fie castigatoare. 

Acceseaza formularul de aplicatie sau vezi detalii despre dosarul de candidatura si regulament.

Pentru orice lamurire suplimentara, contacteaza organizatorii programului la urmatoarele adrese de email: liviana@strada32.com si info@strada32.com

Informatii despre program

Lideri pentru Romania vor fi 3 tineri cu idei, entuziasm si o propunere concreta de proiect pentru viitorul Romaniei. Pot fi initiative si solutii pentru problemele sociale, politice sau economice ale tarii iar daca proiectul tau pentru tara si potentialul sau de realizare vor convinge membrii juriului, te vei numara printre cei 3 beneficiari ai programului-pilot initiat de Strada32.com, Comunitatea romanilor de pretutindeni in parteneriat cu Fundatia Dinu Patriciu.  

Informatii despre bursa

Valoarea totala a burselor oferite prin programul-pilot Lideri pentru Romania este de 15000 Euro oferiti integral de Fundatia Dinu Patriciu.

Obiectivul acestei initiative-pilot este de a incuraja tinerii romani sa "gandeasca" pentru Romania, punand ideile noi, entuziasmul si experienta bunelor practici din afara tarii in slujba societatii romanesti prin proiecte concrete, rezolvand probleme actuale. 

Principalul criteriu de departajare va consta in forta motivatiei de a reveni in tara la finalizarea studiilor pentru a pune in aplicare local experienta acumulata. 

Informatii despre regulament si aplicatii

In cadrul programului sunt eligibili acei tineri, cetateni romani, care au fost acceptati intr-un program de licenta/master/doctorat la o universitate din afara tarii si care nu beneficiaza simultan suport financiar similar. Atribuirea burselor acordate prin acest program se va face prin selectarea candidaturilor inscrise pe site-ul www.strada32.com pana la data de 15 septembrie 2010. 

Membrii juriului vor evalua candidatii in functie de o grila de criterii realizata de organizatori, vizand eligibilitatea, motivatia, relevanta propunerii de proiect etc. 

Aplicatia are loc exclusiv online, aplicantii fiind invitati sa completeze formularul de inscriere, sa incarce o serie de documente justificative si o propunere de proiect de maximum 3 pagini pe tema: Viziuni de succes asupra Romaniei.

Mai multe informatii aici.


Citeste mai multe despre     |   | 

  
661 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie