Programe de licenta si master
Foto: CampusNews

Studentii romani pot aplica la cele peste 1500 de programe de studiu pe care Dream Foundation le ofera

de Redactia CampusNews

Miercuri, 3 noiembrie 2010, 9:20   

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Dream Foundation anunta oficial ca deschide un nou sezon de aplicatii la programe de licenta si master in strainatate. Studentii romani pot aplica la cele peste 1500 de programe de studiu pe care Dream Foundation le ofera in mai mult de 30 de institutii de invatamant din Europa, Canada si Brazilia.

Studentii romani pot alege sa urmeze atat programe de studiu cu taxa, insa pot de asemenea sa opteze pentru studii care sa fie finantate de universitatile la care aplica. Tari in care se poate studia gratuit sunt Danemarca si Marea Britanie iar mai nou, Dream Foundation a incheiat o colaborare cu institutii din Suedia care vor facilita studii gratuite.

Pana in momentul de fata, fundatia a trimis mai mult de 200 tineri la studii in tari ca Danemarca, Franta sau Regatul Unit al Marii Britanii.

Dream Foundation lucreaza ca o interfata intre aplicanti si universitati. Prin consiliere continua pe tot parcursul aplicatiei, Dream Foundation se asigura ca tinerii romani sunt acceptati acolo unde isi doresc sa studieze.

Pentru mai multe detalii sau pentru aplicari, vizitati www.dreamfoundation.eu si nu ezitati sa scrieti la ioana.axinte@dreamfoundation.eu .


  
1024 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii