Academia de Studii Economice si firma de audit KPMG lanseaza programul Profesor KPMG KPMG Romania si Academia de Studii Economice Bucuresti au semnat un acord cadru de cooperare pentru infiintarea in cadrul ASE a programului "Profesor KPMG". Prin intermediul acestui parteneriat, KPMG ii va sprijini pe membrii comunitatii academice din ASE sa initieze si sa implementeze proiecte inovatoare in domeniile financiar si contabil, consolidand astfel legaturile deja stranse intre KPMG si Academia de Studii Economice.
Vrei sa fii expert in comunicare sau media pentru o zi? Te intereseaza domeniile de comunicare si media? Vrei sa participi la o experienta unica? Vino pe 21 iunie la Go4Media, unde vei cunoaste experti in comunicare si media de la firme de top din Romania si iti vei putea demonstra aptitudinile prin rezolvarea unui studiu de caz. Ai ocazia unica de a te face remarcat de catre angajatori de top in domeniu prin demonstrarea capacitatilor de lider si spirit de echipa.
Program de burse educationale si tutorat in domeniul medical adresat tinerilor romi Agentia de Monitorizare a Presei implementeaza proiectul O generatie de specialisti romi in domeniul medical in perioada ianuarie 2011 – ianuarie 2014, in parteneriat cu Fundatia Roma Education Fund Romania, Asociatia Medicilor Rezidenti, Centrul Romilor pentru Politici de Sanatate – SASTIPEN si Open Society Institute.
Profesor roman de fizica cuantica la Universitatea Bristol castiga premiul John Stewart Bell Universitatea din Toronto i-a acordat premiul John Stewart Bell profesorului roman dr. Sandu Popescu, de la Universitatea Bristol din Marea Britanie, pentru contributiile aduse in domeniul mecanicii cuantice. Profesorul Sandu Popescu s-a nascut la Oradea si este primul fizician din lume care a reusit teleportarea unei particule pe 4 iulie 1997, in laboratoarele Hewlett Packard din Bristol, Marea Britanie.
Inscrie-te la Henkel Art Award 2011 Artistii interesati mai au o luna la dispozitie pentru a se inscrie in competitia Henkel Art.Award, editia 2011. Termenul limita de trimitere a lucrarilor este 10 iunie 2011. Anul acesta, domeniile de inscriere sunt pictura, desen, fotografie, video si instalatie, castigatorul urmand sa fie recompensat cu suma de 7.000 Euro.
Inscrie-te la scoala de vara Aspire Academy Aspire Academy este o scoala de vara desfasurata la Poiana Brasov in perioada 26 iulie – 3 august 2011. Profesori de top de la Universitatea Harvard si experti romani din diferite domenii vor lua legatura cu studenti de la universitatile din Romania si Europa de Est.
Se lanseaza numarul doi al ziarului studentesc Carevasazica Ziarul asociatiei studentesti Voluntari pentru Idei si Proiecte Romania se pregateste de lansarea celui de-al doilea numar al publicatiei gratuite pentru studenti, Carevasazica.
Scoala de vara in nano-bioinginerie, biomateriale si biocompatibilitate Proiectul PC7 MOLD-ERA organizeaza prima scoala de vara in nano-bioinginerie, biomateriale si biocompatibilitate in perioada 3-7 iulie 2011. Acest eveniment ofera oportunitate inedita tinerilor cercetatori, studentilor, masteranzilor si doctoranzilor de a-si actualiza cunostintele in aceste domenii. Termenul limita pentru depunerea cererilor de participare este 30 mai 2011.
Zilele Portilor Deschise la SNSPA Scoala Nationala de Studii Politice si Administartive (SNSPA) organizeaza in perioada 23-26 mai, in Bucuresti, Zilele Portilor Deschise. Timp de 4 zile, elevii de liceu sunt asteptati in sediul central din strada Povernei, numarul 6-8, pentru a experimenta viata de student.
Training de film documentar pe teme sociale Open Session ESoDoc Romania realizat special pentru sprijinirea networkingului intre realizatorii de film documentar din Romania si din Europa are loc miercuri, 18 mai 2011, la Centrul Ceh din Bucuresti. Ziua se va incheia cu "An Evening of African Cinema" la Noul Cinematograf al Regizorului Roman. Pentru mai multe detalii, va rugam consultati programul atasat.
Conferinta TEDxYouth @ Bucharest - Conferinta Ideilor bune Primul eveniment TEDxBucharest din acest an -  TEDxYouth @ Bucharest va avea loc pe 20 mai la Athenee Palace Hilton. Organizatorii promit sa aduca in prim plan oameni de calitate care vin sa vorbeasca despre noile idei din tehnologie, stiinta, design, arta si business.
​Job la Institutul European pentru Administratie Publica Institutul European pentru Administratie Publica, cu sediul in Maastricht, Olanda, organizeaza selectie pentru ocuparea postului de research assistant (F/M) full-time. Termenul limita este de 1 iunie 2011.
​​VIDEO EuroparlTV 2011: Participa la concursul de clipuri video virale Parlamentul European invita cetatenii UE sa realizeze un clip viral scurt cu tema "Diversitatea in Europa". Care este viziunea ta? Termenul limita pentru inscrieri este 31 iulie 2011.
Trei tineri au castigat High-Tech Business Plan Contest Cea mai buna idee studenteasca de business inscrisa anul acesta in concursul High-Tech Business Plan Contest a apartinut echipei Growingly alcatuita din Vlad Berteanu, student in anul IV la Facultatea de Automatica, Octav Druta, absolvent Computer Science la Jacobs University Germany si Andrei Soare, student in anul IV la Facultatea de Automatica. Proiectul castigator consta in crearea unui website si a unei aplicatii de definire a profilului celor care cauta slujbe, precum si listarea joburilor existente pe piata care se potrivesc profilului psihologic al candidatului.
Elevii de la liceul de informatica din Brasov s-au calificat in finala unui concurs international din SUA​ O echipa de elevi de la Colegiul National de Informatica "Grigore Moisil" din Brasov s-a calificat la finala unui concurs de informatica care se desfasoara in Statele Unite, la New Haven, pe 28 mai 2011.
Concurs european de mediere muzicala "YEAH! Young EARopean Concursul european de mediere muzicala "YEAH! Young EARopean Award-Acces to music" acorda un premiu care se ridica la suma totala de 40.000 de euro unor proiecte derulate de orchestre, ansambluri muzicale, compozitori, institutii de opera, care aduc copii, adolescenti si tineri catre muzica clasica si contemporana.​ Data limita pentru depunerea candidaturii este 1 iunie 2011.
Concursul international de film "Move your movies" Tinerii realizatori de film, cu varsta intre 10-26 de ani, sunt invitati sa participe la cel mai mare Festival media pentru tineret din Austria si sa se inscrie la concursul international de film "Move your Movies". Data limita pentru trimiterea lucrarilor este 10 august 2011.
Concurs european de design Voitures & co au lansat cea de-a 2-a editie a concursului european de design menit sa incite tinerii sa poarte manusi atunci cand conduc motocicleta sau scooterul. Tinerii intre 14 si 29 de ani sunt invitati sa creeze designul unor manusi pe care si-ar dori sa le poarte. Data limita pentru trimiterea lucrarilor este 31 mai 2011.​
Unitatea de Coordonare a Programului ESPON 2013: Stagii platite de practica pentru studenti in an terminal Studentii in ani terminali in domenii precum dezvoltare spatiala si planificare, geografie, economie regionala, studii europene sau alte domenii relevante pentru dezvoltarea teritoriului, au posibilitatea de a face un stagiu de practica platita timp de 5 luni in Marele Ducat al Luxemburgului. Termenul limita pentru transmiterea propunerii este de 13 mai 2011.​
Organizatia Mondiala a Comertului acorda tinerilor economisti premiul pentru cel mai bun eseu Organizatia Mondiala a Comertului lanseaza concursul pentru editia 2011 a concursului "Premiul pentru cel mai bun eseu" decernat tinerilor economisti. Premiul are ca scop sa promoveze cercetarea de inalta calitate privind OMC si problemele legate de aceasta in randul tinerilor economisti si sa consolideze relatia dintre OMC si mediul academic.

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii