Articole scrise de A. Flintoaca


1 - 6 din 6 rezultate
1.A inceput competitia pentru desemnarea celor mai "tari" profesori Studentii isi pot inscrie profesorii preferati in concursul "Profi Tari", incepand cu 22 februarie. Interactivitatea, felul in care isi fac inteleasa materia si comunicarea eficienta cu studentii sunt doar cateva dintre criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca un profesor de calitate.
2.Comisia Fulbright lanseaza programul pentru studii doctorale in stiinte exacte Comisia Fulbright din Romania anunta deschiderea programului international de studii doctorale in domeniile: stiinte, tehnologie si inginerie. Candidatii pot fi studenti la licenta si master, atat din sistemul de stat, cat si din cel privat.
3.FOTOGALERIE Timisoara: Serbari cu muzica, mimi, dogari si... multa bere Pentru cine credea ca berea merge doar cu mici, seminte si tarabe cu jucarii luminoase, Serbarile Timisoreana ar fi fost dezamagitoare. Un culoar al timpului, cu plasme pe care rulau imagini din istoria berii, un Charlie Chaplin tinerel, dogari autentici, fete pe role si vanzatori in costume specifice celor trei perioade - Evul Mediu, perioada interbelica si disco - au intretinut petrecerea de langa stadionul Dinu Paltinisanu intreg weekendul trecut.
4.ONG-urile isi expun ofertele la Targul Voluntariatului  Tinerii interesati de voluntariat au sansa de a afla mai multe despre ONG-urile din Bucuresti si din tara, pe 16 mai, la Targul Voluntariatului. 45 de organizatii  vor prezenta proiectele si activitatile de voluntariat pe care le deruleaza si vor oferi vizitatorilor proiectii video, ateliere de animatie stradala, face painting, origami, figurine din baloane si informatii despre cum pot deveni si ei voluntari.
5.Prezentarile de la Conferintele Comunicarii sunt disponibile online Cei care nu au reusit sa ajunga la Conferintele Olimpiadelor Comunicarii si vor sa stie despre ce au discutat Roberta Anastase, Adriana Saftoiu, Ludovic Orban, Neil Coupland, Mona Nicolici si alti participanti, au acces la discursurile lor postate pe site-ul evenimentului.
6.FJSC: 21 de universitati participante la sesiunea de comunicari stiintifice Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii organizeaza pe 8 si 9 mai sesiunea anuala de comunicari stiintifice. La eveniment si-au anuntat participarea 74 de specialisti din tara si din Republica Moldova, care vor discuta pe tema "Comunicarea crizei - Criza comunicarii". Profesori din 21 de universitati si jurnalisti vor dezbate evolutia crizei, efectele si oportunitatile ei, problemele de comunicare si rezolvarea lor.

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii