Articole scrise de Claudia Pirvoiu


1 - 3 din 3 rezultate
1.Guvernul a decis ca Universitatea "Spiru Haret" sa intre in legalitate Guvernul a aprobat introducerea Universitatii "Spiru Haret" pe lista institutiilor de invatamant superior private, a declarat Ioana Munteanu, purtator de cuvant al Guvernului. In acest sens, a fost modificata HG 749/2009 din cauza careia institutia nu putea organiza examen de admitere la specializarile acreditate.
2.Guvernul isi asuma raspunderea pe pachetul legislativ privind educatia pentru a preveni situatii precum cea de la "Spiru Haret" Guvernul isi va asuma raspunderea pe pachetul de legi privind educatia,a anuntat premierul Emil Boc. Acesta sustine ca prin punerea in aplicare a acestui pachet vor fi prevenite situatii precum cea de la universitatea "Spiru Haret". Boc a cerut ca pana pe 14 august sa fie elaborate toate actele normative care vor face parte din noua legislatie.
3.Elevii saraci vor primi de la stat 180 de lei pe luna Circa 155.000 de elevi vor primi o bursa sociala de 180 de lei pe luna. In acest sens, Ministerul Educatiei va aloca 200 de milioane de lei, a declarat dupa sedinta de Guvern, ministrul de resort, Ecaterina Andronescu.

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii