Asociatia SoJust: Internship pentru studenti la facultatile de drept

Asociatia SoJust ofera un internship part-time neplatit pe urmatoarele 2 luni pentru studenti cu cunostinte juridice si veleitati de traducatori din engleza. Termenul limita pentru a aplica este 16 mai 2011.

Aplica pentru bursele Europa FM

In aceasta vara Europa FM si JTI te invita sa te alaturi echipei de jurnalisti a postului de radio. Timp de 3 luni, vei invata si vei lucra in redactia postului de radio si vei avea ocazia sa inveti meserie de la jurnalistii Europa FM.​ Termenul limita pentru a aplica pentru aceste burse este 1 iunie 2011.

Cum se finanteaza si cum ar trebui sa se finanteze un stagiu de practica?

Pentru o firma, angajarea unui stagiar implica o serie de costuri. Exista cateva metode prin care aceste costuri pot fi acoperite. Incepand din 2007 statul roman a decis sa acorde stimulente financiare pentru stagiari. Prin legea nr. 72/2007, neabrogata inca, statul oferea un "stimulent financiar lunar egal cu 50% din salariul minim brut pe tara garantat" pentru studentii care erau angajati pe o perioada determinata timp de 60 de zile in perioada vacantelor scolare.​

Cum iti deschizi o afacere?

Esti student si doresti sa afli mai multe informatii despre cum poti sa-ti deschizi o afacere sau care sunt elementele ce definesc competentele unei pozitii de management dintr-o companie mare? Aplica pana pe 5 aprilie la Good to go.

Cum sa-ti pregatesti cariera la 360 de grade Career Event

BEST Bucuresti, cu sprijinul Universitatii Politehnica Bucuresti, organizeaza in perioada 7-14 Martie 2011 cel mai mare eveniment de cariera pentru studenti: 360 Career Event. Evenimentul urmareste informarea si instruirea acestora pentru a-i pregati in formarea unei cariere de succes.

Cum poate absorbi piata muncii cei peste 200.000 de absolventi de universitati?

Universitatile produc anual peste 200.000 de absolventi, insa in cazul multor specializari, numarul locurilor disponibile in facultati nu are nicio legatura cu cerintele de pe piata muncii. Astfel, cum pot angajatorii absorbi anual peste 20.000 de tineri juristi, peste 4.000 de tineri care termina artele, sau peste 5.000 de matematicieni?

Locul meu pe piata muncii - 4 zile de workshop-uri de consiliere vocationala si branding personal

Studentii Facultatilor de Matematica si Informatica, Litere si Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti vor avea ocazia, incepand de miercuri, 21 aprilie 2010, sa interactioneze cu specialisti in ego-marketing, HR si in legislatia muncii, in cadrul primelor sesiuni de informare si de consiliere profesionala organizate la Bucuresti.

Cursuri de limba engleza la British Council

Inscrie-te la un curs de engleza in trimestrul de primavara.  In perioada 20 - 24 aprilie British Council va organiza teste de nivel (doar cu rezervare anterioara pe site-ul British Council) si inscrieri la cursurile de limba engleza organizate de Centrul nostru de Limba Engleza din Bucuresti.

Targul de Joburi online: Ericsson, HP, Microsoft, Romtelecom si ING recruteaza tineri

Daca esti inca student sau proaspat absolvent, in cautarea unui job, poti sa incerci si la Targul de Joburi. Companii ca Ericsson, GSK, HP,  Microsoft, P&G, Oracle, BCR si Adobe angajeaza pe durata verii, Romtelecom si ING ofera internship-uri si, tot aici, gasesti si oferta de programe de master a universitatilor.

Intalnire HotStudent

Discutie online Mihaela Berciu si Sotiris Karagiozidis despre un interviu de succes: Daca nu  stiti raspunsul la o intrebare, nu improvizati, ci recunoasteti ca nu stiti

Mihaela Berciu si Sotiris Karagiozidis au discutat online despre cum trebuie sa te pregatesti pentru un interviu de angajare, care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi si cum trebuie sa te prezinti in fata potentialului angajator. Mihaela Berciu este consultant de imagine, iar Sotiris Karagiozidis este membru fondator si partener al UP! Unlimited Potential, Human Resources Solutions.

  • Intalnirea s-a incheiat
  • Intrati in articol pentru a vedea raspunsurile invitatilor

Enterprise Concept cauta PR Junior Consultant

Enterprise Concept cauta o persoana cu abilitati excelente de comunicare, prezentare agreabila, atitudine profesionista si diplomantica, avand o inclinatie predilecta pentru latura de business

Interviul LinkedIn

Ciprian Trandafirescu:"Fara networking nu poti sa faci nimic, marketing-ul clasic nu mai poate sa faca fata intr-o piata atat de competitiva"

Are 32 de ani, a fost broker de imobiliare in Canada si in Romania si, de cateva luni, isi construieste propria afacere pe baza contului de LinkedIn. Ciprian Trandafirescu a inteles ce inseamna sa apartii unei retele de business, sa creezi grupuri, sa interactionezi direct cu oameni de diferite profesii si profita din plin de ceea ce se numeste "networking". HotNews Student a stat de vorba cu el si a aflat ce presupune munca unui om de vanzari, cat de important este branding-ul personal si cum este sa fii conectat la internet cate 14 ore pe zi.

Internship la Greenpeace in Amsterdam

Greenpeace Amsterdam cauta persoane interesate de un stagiu de practica intr-o organizatie internationala pentru o pozitie full-time (40 de ore pe saptamana). Perioada stagiului este de 6 luni, timp in care se va lucra in schimburi. Persoana selectata va primi o alocatie de 800 de euro pe luna pentru a-si putea acoperi costurile pe durata internshipului.

Joburi de vara la Banca Europeana de Investitii pentru elevi si studenti 

EIB - Banca Europeana de Investitii ofera un numar limitat de joburi pentru elevi/studenti pe perioada verii (iunie - septembrie), oferindu-le astfel posibilitatea de a dobandi o prima experienta profesionala si de a castiga bani de buzunar.

Joburi ofertante pentru tineri cu experienta la Angajatori de TOP

A VI-a editie a celui mai mare targ de cariera Angajatori de TOP va avea loc la Sala Palatului Bucuresti in perioada 20-21 martie. Evenimentul se adreseaza tinerilor profesionisti cu experienta de pana la 7 ani, ambitiosi si dornici de afirmare, preocupati continuu de dezvoltare profesionala. Vor avea de unde alege din peste 1.500 de oferte de angajare din domenii variate, dintre cele mai dinamice: IT&C Software, IT&C Telecom, FMCG, Retail, BPO, consultanta, bancar.

Job&Intern Days: Cum sa obtii job-uri sau internship-uri

Job&Intern Days este un eveniment destinat studentilor organizat de ASER care se desfasoara in perioada 25 martie - 1 aprilie si are ca scop informarea studentilor in legatura cu posibilitatile pe care le au in domeniile in care vor sa-si foloseasca cunostiintele dobandite in timpul facultatii si nu numai.

Internship: Communications/Events assistant la Bruxelles

Friends of Europe (FoE), un think-tank pe afaceri europene, cu sediul in Bruxelles, recruteaza doi stagiari (Communications/Events Assistants) pentru o perioada minima de 6 luni. Ambele stagii vor incepe pe 5 ianuarie 2009.

S-a lansat primul ziar gratuit de joburi pentru studenti

Ziarul cu joburi este distribuit gratuit studentilor si absolventilor din Academia de Studii Economice din Bucuresti, Universitatea din Bucuresti, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Tehnica de Construcţii, Universitatea Agronomica, precum si in alte centre universitare publice sau private din Bucuresti.

Angajari destepte pe fondul cresterii extrem de prudente

Targ de joburi cu Renault, Cora, Mega Image, BRD

70 de multinationale ofera locuri de munca, dintre care 25 posturi de top si middle management, la Salonul carierelor de viitor (17 – 18 octombrie). Reprezentanti ai multinationalelor, prezenti la conferinta de lansare, au vorbit de o crestere extrem de prudenta si ca vor face angajari destepte.

Asociatia Studentilor Economisti cauta redactori

Daca esti creativ, deschis spre nou si iti place sa fii bine informat ai sansa sa iti pui ideile pe hartie si sa fie citite de mii de studenti. Trimite CV-ul tau si o scrisoare in care sa ne arati ca esti omul potrivit pentru Redactia Asertiunea, care sunt subiectele care te pasioneaza si despre ce ti-ar placea sa scrii, pe adresa irina.gheorghescu@ aser.ro pana pe 9 Octombrie.

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii