Despre noi

CampusNews.ro este un site care invită studenţii să îşi exerseze abilităţile practice şi le dă posibilitatea să se informeze şi să dezbată lucruri specifice activităţii în campus.

CampusNews.ro răspunde necesităţilor de formare, informare, divertisment şi dezvoltă într-o secţiune a forumului comunitatea studenţilor. Prin integrarea unor aplicaţii, accesul la Facebook şi Twitter va fi făcut direct din pagina CampusNews.ro, după logarea utilizatorului.

CampusNews.ro prezintă informaţii de interes pentru studenţi şi tineri, atât din zona profesională şi de studii, cât şi din cea a dezvoltării personale (lecturi, travel, muzică). O altă componentă a site-ului o reprezintă secţiunea de Finanţe&Servicii unde tinerii găsesc informaţii ce pot constitui un punct de plecare al educaţiei financiare şi antreprenoriale.

O parte consistentă a site-ului este destinată creeării unei comunităţi prin încurajarea interactivităţii sporite a utilizatorului cu site-ul: upload, sharing.

Accentul va fi pus pe conţinutul multimedia - materialele video şi foto generate de utilizatorii site-ului vor fi promovate pe prima pagină.

O importanţă deosebită se acordă zonei de bloguri şi social-media.


Redactia CampusNews.ro

Ovidiu Draghia se numara printre tinerii norocosi ca au cum sa compare perioada Epocii de Aur cu democratia de tip nou. Isi aminteste destul de bine ultimii ani ai epocii Ceausescu, in care s-a aflat, in doua randuri, aproape de acesta. Scrie si in Observatorul Cultural, si recent a redactat un mic si comod ghid pentru ecologistii rafinati.

Andreea Flintoaca e plictisita de lumea in care unii incearca sa ne faca sa credem ca traim. Stie sigur ca exista ceva mai profund decat "combinatii", "succesuri", "valoarea mea", "pac-pac" si "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!". Are nevoie doar de oameni si povesti ca sa demonstreze asta.

Magdei Barascu ii plac oamenii si povestile pe care le ascund. Sustine acest proiect deoarece crede ca Romania are tineri talentati si capabili sa-si duca povestile mai departe in tara lor si nu neaparat peste hotare. E convinsa ca Romania are mii de domni Trandafir care merita sa fie cunoscuti pentru munca si lucrurile deosebite pe care le-au facut de-a lungul carierei lor de dascali.

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii