CNSC si-a pornit microfoanele pentru cea de a 9-a editie

Intre 3 si 5 mai, la Rectoratul Universitatii Politehnica Bucuresti, PRIME Romania are placerea de a va invita sa luati parte la editia cu numarul 9 a Congresului National al Studentilor la Comunicare, pentru a dezbate tema PR pentru Divertisment.

CNSC si-a pornit microfoanele pentru cea de a 9-a editie

Intre 3 si 5 mai, la Rectoratul Universitatii Politehnica Bucuresti, PRIME Romania are placerea de a va invita sa luati parte la editia cu numarul 9 a Congresului National al Studentilor la Comunicare, pentru a dezbate tema PR pentru Divertisment.

Program de internship-uri platite pentru studenti si absolventi

Pasionat de marketing, vanzari sau resurse umane? In 2011 Coca-Cola HBC Romania relanseaza programul anual de internshipuri destinate studentilor si absolventilor cu 18 pozitii de internship disponibile in 3 departamente diferite si 5 orase din tara.​

Asociatia SoJust: Internship pentru studenti la facultatile de drept

Asociatia SoJust ofera un internship part-time neplatit pe urmatoarele 2 luni pentru studenti cu cunostinte juridice si veleitati de traducatori din engleza. Termenul limita pentru a aplica este 16 mai 2011.

Aplica pentru bursele Europa FM

In aceasta vara Europa FM si JTI te invita sa te alaturi echipei de jurnalisti a postului de radio. Timp de 3 luni, vei invata si vei lucra in redactia postului de radio si vei avea ocazia sa inveti meserie de la jurnalistii Europa FM.​ Termenul limita pentru a aplica pentru aceste burse este 1 iunie 2011.

Job: Curator pentru concurs international de arta

Elite Recruitment cauta pentru unul dintre clientii sai curator responsabil cu organizarea unui concurs international de arta. Daca esti pasionat si conectat cu lumea artistica si cunosti practicile si legislatia din domeniul artei iti oferim sansa sa te afirmi planificand si coordonand un concurs international de pictura, sculptura si arta fotografica.​

Cum se finanteaza si cum ar trebui sa se finanteze un stagiu de practica?

Pentru o firma, angajarea unui stagiar implica o serie de costuri. Exista cateva metode prin care aceste costuri pot fi acoperite. Incepand din 2007 statul roman a decis sa acorde stimulente financiare pentru stagiari. Prin legea nr. 72/2007, neabrogata inca, statul oferea un "stimulent financiar lunar egal cu 50% din salariul minim brut pe tara garantat" pentru studentii care erau angajati pe o perioada determinata timp de 60 de zile in perioada vacantelor scolare.​

Cum iti deschizi o afacere?

Esti student si doresti sa afli mai multe informatii despre cum poti sa-ti deschizi o afacere sau care sunt elementele ce definesc competentele unei pozitii de management dintr-o companie mare? Aplica pana pe 5 aprilie la Good to go.

Google, Microsoft si IBM angajeaza tineri romani

Google, Microsoft sau IBM fac angajari fie pentru birourile deschise recent in Romania, fie in tarile Uniunii Europene, potrivit Mediafax. Se cauta tineri care sa stie limbi straine cat mai multe si cat mai variate.​

Job: Se cauta consultant pentru Forumul European al Tineretului de la Bruxelles

Forumul European al Tineretului angajeaza un consultant pentru "Capitala europeana a tineretului", care va lucra cu echipa European Youth Forum (YFJ) in perioada aprilie - noiembrie 2011, in Bruxelles. Data limita pentru inscriere este 10 martie 2011.​

Cum sa-ti pregatesti cariera la 360 de grade Career Event

BEST Bucuresti, cu sprijinul Universitatii Politehnica Bucuresti, organizeaza in perioada 7-14 Martie 2011 cel mai mare eveniment de cariera pentru studenti: 360 Career Event. Evenimentul urmareste informarea si instruirea acestora pentru a-i pregati in formarea unei cariere de succes.

S-a lansat programul international de recrutare "Growww 2011"

Grupul MOL lanseaza a cincea editie a programului regional de recrutare "Growww", destinat tinerilor absolventi. In cadrul MOL Romania sunt disponibile 4 posturi, 2 in cadrul departamentului de vanzari en gros si 2 in cel de retail.

Stagii la Centrul European de Limbi Moderne din Austria

Centrul European de Limbi Moderne (ECML) recruteaza stagiari de doua ori pe an pentru o perioada de la 3 la 6 luni. Principalul rol al ECML, care este o institutie a Consiliului Europei, este de a servi, in general, la implementarea politicilor lingvistice si la promovarea abordarilor inovatoare in invatarea si predarea limbilor moderne.​

Noi instructiuni pentru Programul Summer Work Travel pentru studenti

Summer Work Travel este un program de schimb cultural care le permite studentilor straini sa lucreze si sa calatoreasca in Statele Unite ale Americii in vacantele de vara. Programul le ofera studentilor ocazia de a descoperi Statele Unite ale Americii, cultura si poporul american, de a-si imbunatati cunostintele de limba engleza, de a acumula experienta de lucru si de a castiga bani.

Participa la Targul Virtual 3D de Cariera

Targul Virtual 3D de Cariera organizat de Jobsinro tinteste peste 150.000 de vizitatori. Cu o luna inainte de primul Targ Virtual 3D de Cariera din Romania organizatorii anunta deja primii 10 expozanti.

JOB: Coordonator pentru departamentul de politici de dezvoltare si advocacy la Bruxelles

Forumul European al Tineretului (YFJ) angajeaza un coordonator pentru departamentul politici de dezvoltare si advocacy. Durata contractului este de 5 ani, cu o perioada de proba de 6 luni. Candidatii trebuie sa fie licentiati in drept, stiinte politice/sociale sau sa aiba experienta intr-un ONG si/sau experienta in educatie nonformala. Data limita pentru depunerea candidaturii este 10 decembrie 2010.​

Internship platit la Centrul de Resurse SALTO Cultural Diversity din Londra

Centrul de Resurse SALTO Cultural Diversity este in cautarea unui stagiar care sa ajute echipa centrului pe un proiect despre competente interculturale si rolul acestora in cadrul proiectelor internationale de tineret in Europa.

Se cauta stagiar pentru Afaceri publice in Bruxelles

Waggener Edstrom Worldwide este in cautarea unui stagiar pentru biroul sau de Afaceri Publice din Bruxelles, pentru o perioada de sase luni. Candidatul selectat va juca un rol esential in sprijinirea echipei de Relatii Publice din Bruxelles.

Se cauta absolventi de drept, stiinte economice, finante si banci pentru un stagiu platit in Bruxelles

MSCI Inc, un renumit furnizor de indici de referinta si solutii de management al riscurilor financiare, este in cautare de stagiari: absolventi de drept, stiinte economice, finante si banci, pentru biroul sau din Bruxelles. Pentru echipa de cercetare responsabila pentru Europa de Sud se cere si cunoasterea limbilor engleza-romana. Data limita pentru inscriere este 12 noiembrie 2010.

Greenpeace International cauta juristi pentru stagii de practica

Departamentul Juridic al organizatiei Greenpeace International este in cautarea a doi juristi pentru stagii de practica de 3-6 luni. Candidatii trebuie sa fie studenti la drept in an terminal sau proaspat absolventi de drept. Data limita pentru inscriere este 21 noiembrie 2010.

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii