New Europe College: Burse de cercetare pentru universitarii romani din domeniile stiintelor umaniste, sociale si economice

de B.M. CampusNews

Vineri, 5 noiembrie 2010, 11:02    STUDII | STUDII & STRATEGII

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

New Europe College (NEC) anunta concursul anual pentru bursele de cercetare NEC 2011-2012 pentru universitari/cercetatori romani din domeniile stiintelor umaniste, sociale si economice.

Candidatul trebuie sa fie inscris la doctorat, intr-un stadiu avansat al cercetarii sau sa aiba titlul de doctor. Se va acorda prioritate candidatilor sub 40 ani si celor care nu au beneficiat inca de burse acordate de NEC. O foarte buna cunoastere a cel putin doua din limbile straine de circulatie internationala. O buna cunoastere a limbii engleze este dezirabila.

Prin profilul sau, NEC pune accent pe dezbaterile inter- si trans-disciplinare. Se incurajeaza proiectele care permit aceasta deschidere, fara a pierde din rigoarea disciplinara.

Bursa se acorda pentru un an academic - 10 luni. Programul bursierilor presupune prezenta obligatorie in Bucuresti cel putin o data pe saptamana timp de 9 luni. In intervalul de 10 luni, bursierii vor beneficia de un stagiu de cercetare intr-unul din marile centre universitare/de cercetare din strainatate. La sfarsitul bursei, bursierii vor preda un studiu care reprezinta rezultatul cercetarii lor. Studiile vor fi incluse intr-o publicatie NEC.

Valoarea bursei lunare (acordata pe durata a 9 luni) este echivalentul in RON a 600 EURO (neimpozabili), la care se adauga 2.600 EURO pentru stagiul de cercetare.

Candidaturile se trimit electronic, la adresa applications@nec.ro, pana pe data de 15 noiembrie.

Detalii online pe site-ul New Europe College.
Citeste mai multe despre     |   | 

  
737 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii