Catalin Bordea
Foto: CampusNews

​VIDEO Catalin Bordea – Cafe DeKO – publicul a cerut vulgaritate in spectacole

de Ovidiu Draghia CampusNews

Marţi, 18 mai 2010, 16:47    NEWS | INTALNIRI ONLINE

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Catalin Bordea, actor de stand-up comedy, rezident in Cafe DeKO, a participat marti la o intalnire online cu cititorii Campus News. Dupa ce a raspuns intrebarilor acestora, a discutat cu noi despre stand-up-ul romanesc, public, vulgaritate, trupe, absenta femeilor de pe scena spectacolelor de improvizatie si a povestit cum a reactionat Tariceanu la un show de stand-up.

"Acum cativa ani de zile, noi intrasem pe o panta gresita. Aveam impresia ca daca omul rade la -ula sau la -izda, trebuie sa folosim lucrurile astea in exces. Daca faceai un subiect despre laba, el nu tinea doua minute, ci jumatate de ora pentru ca el [actorul] credea ca daca omul rade la laba doua minute, o sa rada [si] douazeci de minute. Numai ca a intervenit o saturatie. La DeKO, 20% e vulgaritate, 80% text normal. Dar sa stii ca publicul a cerut treaba asta."

"Cand a venit Tariceanu, am decis sa vorbim frumos ca la Academie. 15 minute nu a ras deloc, pana a scapat Badea prima p*la. S-a dat cu capul de masa, cadea de pe scaun si era o masa de batranei, din aia din partid."

"Sunt foarte multi oameni care vin la stand-up cu speranta ca e ca la teatru. Badea avea o gluma: da, e un fel de teatru, numai ca la sfarsitul piesei Romeo o f**te pe Julieta, pe scena."

"Daca ar aparea la noi o femeie talentata in stand-up, ar avea mare succes, eu as lua-o cu mine in tara. Dintre femeile de la noi, o vad pe Mirela Zeta de la Mondenii facand improvizatie. O invit la DeKO sa faca stand-up comedy."

"Este foarte greu sa faci stand-up. Cine vrea sa incerce poate veni la open mike luni la DeKO si marti in Club 29."Citeste mai multe despre     |   | 

  
4625 vizualizari
 • 0 (0 voturi)    
  mai lasa-ma frate (Marţi, 18 mai 2010, 22:17)

  toto [anonim]

  Nu e deloc comic sa fii vulgar, toti astia cu stand up comedy sunteti penibili.
 • 0 (0 voturi)    
  vulgaritate (Marţi, 18 mai 2010, 22:25)

  o ea [anonim]

  Showurile de stand-up=colectie de trivialitati.Sper din tot sufletul macar femeile sa nu intre in "industria" stand-upului, e destul cat promoveaza "artistii" masculi deja existenti vulgaritatea.
 • 0 (0 voturi)    
  Vulgarul in standup (Marţi, 18 mai 2010, 22:25)

  ion [anonim]

  Aici va definiti, cand spuneti ca nu rade lumea daca nu sunteti vulgari, spuneti de fapt, ca nu aveti umor.
 • 0 (0 voturi)    
  Cum explica domnul comedian... (Miercuri, 19 mai 2010, 5:31)

  spectator [anonim]

  ...ca in vest exista actori de stand-up de succes (ex. Seinfeld) care nu recurg la astfel de vulgaritati?
 • 0 (0 voturi)    
  Nu aveti ce ce, de asta nu a ras Tariceanu! (Luni, 22 noiembrie 2010, 1:41)

  Paul [anonim]

  Frate, voi ati ales calea usoara, sa atacati personalitati culturale, sa atacati mandria nationala, sa fiti vulgari. Daca nu reusesti sa ii faci sa rada fara chestiile astea inseamna ca esti cam praf. Lasa-l pe Tariceanu ca se vede ca nu ai reusit sa il faci sa rada fara sa fi vulgar!
 • 0 (0 voturi)    
  nu stiti (Miercuri, 12 ianuarie 2011, 0:27)

  anonim [anonim]

  in primul rand stand up-ul este doar pentru cei carora le place... stiti ca nu conteaza parerea voastra


TOP5

Ultimele
stiri
  Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii