Poster Workshops - Social Impact Award
Foto: CampusNews

Studentii din Romania sunt invitati sa se inscrie cu idei de antreprenoriat social

de Redactia CampusNews

Marţi, 21 februarie 2012, 12:42    NEWS | STIRI

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Organizatia roPot organizeaza prima editie a Social Impact Award - o competitie de idei inovative de antreprenoriat social adresata tuturor studentilor din Romania. Scopul proiectului este de a incuraja tinerii sa se implice si sa dezvolte proiecte care, dincolo de obtinerea unui profit, au in vedere impactul pozitiv pentru societate.

Sub sloganul "Push the button, change the world!", competitia ofera studentilor resurse financiare, oportunitatea de a participa la workshop-uri tematice si suport pentru implementarea ulterioara a ideilor propuse. De la reducerea saraciei, sanatate, educatie, mediu, dezvoltare comunitara pana la tehnologii de informare si de comunicare, drepturile omului, egalitatea de sanse, studentii - organizati in echipe de maxim 5 persoane - isi pot alege orice tema pentru a dezvolta o idee de afacere sociala, atata timp cat ea este relevanta pentru comunitatea in care se doreste implementarea.

Studentii vor avea sansa de a  participa la workshop-uri de informare sustinute de experti in domeniu. Workshop-urile vor avea loc in Bucuresti, Cluj si Iasi, iar participarea este gratuita. Informatii detaliate despre programul workshop-urilor, invitati dar si inscriere sunt disponibile pe website-ul competitiei.

Competitia a fost lansata in 2009 in Austria de catre Institutul de Antreprenoriat Social si Inovatie al Facultatii de Stiinte  Economice  si Administrarea Afacerilor din Viena impreuna cu good.bee.  Incepand din 2012, concursul se extinde la nivel regional, in Romania si Cehia.

  
377 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii