Inscrie-te in Erasmus Student Network

de B.M. CampusNews

Miercuri, 29 septembrie 2010, 13:18    NEWS | STIRI

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

Daca iti place mediul international si vrei sa cunosti studenti din toate tarile UE si nu numai, poti sa te inscrii in Erasmus Student Network. Organizatie internationala cu sectiuni locale in toata Europa, ESN a poposit si la Iasi cu scopul de a face mai usoara "tranzitia" Erasmusilor.

Daca iti place sa te implicit in proiecte diverse, esti gata sa infrunti orice provocare si cauti o cale de a scapa de rutina, noi iti oferim sansa sa lucrezi intr-un mediu diversificat, cu proiecte care de care mai indraznete si oameni cu care poti sa impartasesti experiente nemaipomenite. Cu noi poti ai posibilitatea de a-ti face prieteni noi, de a exersa o limba straina, de a participa la evenimente internationale, de a-ti continua stagiul Erasmus - daca ai avut parte de unul, prin ajutorul dat altora, si de a te dezvolta atat pe plan personal cat si profesional. Pentru ca noua ne place schimbul de experienta si interculturalitatea.

Ce e un buddy? E prietenul Erasmusului, ghidul sau prin Universitate si oras, partenerul de cafea si de Messenger sau Facebook!

Fii activ, cunoaste, vorbeste si da vestea mai departe!

Be an ESN Buddy!

Fii printre ai tai, intr-o lume cu adevarat internationala! ESN iti da sansa sa dezvolti proiecte, sa creezi retele de socializare si, cel mai important, sa schimbi perspective! Fiind alaturi de Erasmusi, inveti si tu sa fii unul dintre ei!

Daca te-am convins sa ni te alaturi sau daca vrei sa afli mai multe despre organizatia noastra, da-ne un mail la esn.iasi@gmail.com cu numele complet, e-mail si numarul de telefon, sau urmareste afisul de recrutare!

Citeste mai multe despre     |   | 

  
247 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii