Knowledge is gret
Foto: Ambasada Marii Britanii

Ambasada Marii Britanii la Bucuresti organizeaza primul targ dedicat exclusiv universitatilor britanice

de CampusNews

Joi, 1 noiembrie 2012, 16:32   

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

In luna noiembrie, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti organizeaza la hotelul Novotel din Bucuresti un targ educational care va reuni nume cu rezonanta din invatamantul superior britanic. Printre altele si-au anuntat prezenta Richmond University, London South Bank University, University College Birmingham sau London metropolitan University.

Calitatea invatamantului britanic ramane de necontestat in urma clasamentului institutiilor superioare la nivel mondial. Patru dintre universitatile engleze se afla in top 10 cele mai bune institutii, iar 30 de facultati s-au clasat in primele 200. America este singura tara cu o pozitionare mai buna, cu 54 de universitati prezente in top 200. 

Studentii romani vor putea discuta cu reprezentantii celor 16 universitati britanice intre 3 si 4 noiembrie si chiar beneficia de oferte speciale precum reducerea de 20% pentru pretul programului de Master in Marketing, PR & Advertising oferita de Universitatea Sheffield si Facultatea de Comunicare si Relatii Publice David Ogilvy, SNSPA din Bucuresti.

In fiecare an, Marea Britanie primeste 400.000 de studenti din afara tarii, cu 28% mai multi decat acum 10 ani. Datele arata ca aproximativ 5000 de studenti romani isi desfasoara studiile in UK.

Mai multe informatii despre expozanti, targul universitatilor si oferte pot fi obtinute pe britisheducation.ro

Citeste mai multe despre     | 

  
1785 vizualizari

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii